Düzkışla Ortaokulu

Telefon : 0 436 411 31 01
WEB https://duzkislaoo.meb.k12.tr
Adres : Düzkışla Beldesi/ Hasköy / Muş
VİZYON : Bizler, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Milli Eğitim Sisteminin geliştirici; çoğulcu bir anlayışla okul toplumunu oluşturan tüm bireylerin temsilini sağlamak, kaliteli bir eğitim için gerekli planlama ve organizasyonu gerçekleştrimek, öğrenci merkezli eğitime önem verip çağdaş, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, üretken, bilgiyi paylaşan, insancıl değerlere sahip çıkan, sorun çözme becerisi kazanmış öğrenci yetiştirmek için varız .
MİSYON : Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Hafta içi hergün sabah: 08:40 - 11:50 arası ile öğleden sonra 12:40-15:00 arası
Yabancı Dil :
Servis : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım Korkut Beldesi minibüsleri ya da Korkut halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca 3 km mesafede bulunan Hasköy ilçe merkezine gelinerek ticari taksiler ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Düzkışla Beldesi- Hasköy-Muş
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3 Km İl merkezine 23 Km